Sodobna Udobna Namestitev

Sodobna oprema

Gostom nudimo udobje in visoko kakovost bivanja

V vsakem apartmaju Fonda Apartments Koper je v dnevnem prostoru sodobno opremljena kuhinjska niša z jedilnico, ki je opremljena s štedilnikom, hladilnikom, pomivalnim strojem, mikrovalovno pečico, opekačem kruha, aparatom za filter kavo, grelnikom vode ter s kakovostnim priborom za pripravo in postrežbo jedi in pijač. V vsakem apartmaju je element s kabelsko TV ter neomejen in brezplačen dostop do brezžične internetne povezave. V vsakem apartmaju je kopalnica z WC in prho, ki je opremljena z električnim grelnikom brisač in sušilcem za lase. Gostom so na razpolago tudi osnovni izdelki in pripomočki za osebno nego, hišni copati, likalnik z likalno desko ter pohištveni sef. Apartmaji so ustrezno hlajeni oziroma ogrevani, saj imajo ločen individualno nastavljiv sistem ogrevanja in hlajenja prostorov s klimatsko napravo (in električnimi radiatorji). Kakovostno in skrbno izbrano pohištvo ter oprema gostom nudita prijetno, udobno in kakovostno bivanje.

Izvrstnost lokacije

Enostaven dostop in odlično izhodišče

Nastanitev v apartmajih Fonda Apartments Koper gostom ponuja odlično izhodišče za sprehod do morja, kopanje na mestni plaži ali potep po znamenitih uličicah starega mestnega jedra Kopra in ogled njegovih zgodovinskih arhitekturnih in kulturnih znamenitosti. V neposredni bližini apartmajev je gostom na voljo pestra ponudba gostinskih lokalov, butikov, knjigarn, trgovin, bank, turističnih agencij in mestna tržnica z ribarnico. Obenem je zaradi lege apartmajev zagotovljen enostaven in praktičen dostop do nastanitve, saj je našim gostom v času bivanja omogočeno brezplačno parkiranje avtomobila v bližnji podzemni garažni hiši, oddaljeni le 15 m od zgradbe.

Pestrost nastanitvene ponudbe

Apartma po željah gosta

Apartmaji

Gostom ponujamo udobno nastanitev v dveh sodobno opremljenih apartmajih v velikosti 59 oziroma 54 m2. Vsak izmed dveh apartmajev Fonda Apartments Koper ima svoj značaj. Apartma GREEN GARDEN gostom ponuja svežino poletnega vetriča na mali zeleni terasi med mestnimi zidovi. Apartma ROMANTIC ROOF goste zapeljuje s pogledom na morje, toplino lesa in zanimivimi konstrukcijskimi elementi, ki v apartmaju ustvarjajo nepozaben romantični pridih.